SEO-optimalisatie

Vaak zetten organisaties geld in voor advertenties. Voor iedere klik betaal je. Stop je? Dan ook minder bezoekers. Je organische vindbaarheid vergroten en verbeteren in zoekmachines, levert een doorlopende en blijvende stroom aan bezoekers op. Gratis.

Je vindbaarheid organisch vergroten (zodat je zonder te betalen bovenaan de zoekmachines staat) kost in eerste instantie tijd. Maar het levert je wel een duurzame stroom aan bezoekers op. SEO-optimalisaties zijn dus altijd zinvol, mits je over content beschikt waar vraag naar is.

Je vindbaarheid vergroten begint met zoekwoorden-onderzoek en een analyse van de huidige prestaties. Van daaruit kan bestaande content geoptimaliseerd worden en nieuwe content geschreven worden.

Zet je mij in als SEO-specialist? Dan kies je voor een toename in organisch verkeer en dat voor een lange termijn. Ik kan het gehele proces voor je uit handen nemen of je contentmakers begeleiden in het optimaliseren van teksten. Je kunt ervoor kiezen eenmalig een optimalisatie te laten uitvoeren, of kiezen voor (als je met regelmaat nieuwe content creƫert) maandelijks advies, optimalisatie en/of analyse.

Ik ben een SEO-specialist

Vindbaarheid vergroten = duurzame winst.

In plaats van geld eenmalig inzetten op advertenties (en eenmalig verkeer), kan je beter werken aan een langdurige toestroom van organisch verkeer door SEO-optimalisatie. Dit resulteert in een continue stroom aan bezoekers.

Zoekwoorden

Om je bereik te vergroten is het belangrijk om te weten welke zoekwoorden de doelgroep gebruikt.

SEO-teksten

Je content heeft de juiste SEO-technieken nodig om ook daadwerkelijk topposities te behalen.

Website-structuur

Er zijn veel factoren van invloed op de vindbaarheid van webpagina’s. De overall website-structuur speelt een rol.

Analyse

Door analyse en optimalisatie zorg je ervoor dat je topposities bereikt en blijft behouden. Een duurzame strategie.

Ik heb Mirthe leren kennen als een betrokken professional met een hart voor de doelgroepen die we zo graag en zo goed mogelijk willen bereiken met onze online producten. 

Annemarie Pijnappel-Kok

Wil je kennismaken? Leuk!
Mail of app me, dan
regelen we een afspraak.

Ik sta altijd open voor boeiende, uitdagende nieuwe klussen.