Content management

We banen ons een weg door tekst. Een gigantische overdosis aan letters. Hoe trek je de aandacht en hoe houd je die vervolgens vast?

Mensen lezen online teksten anders dan op papier. Trager en meer scannend. Basisprincipes voor webschrijven zijn belangrijk om de aandacht van je publiek vast te houden. Mensen willen antwoord op een (soms onbewuste) vraag.

Het is belangrijk dat wat jij te vertellen hebt, aansluit bij je lezer. Doelgroeponderzoek én je eigen doelstellingen vormen de basis voor je contentstrategie. Van daaruit is het belangrijk dat de content creëert past bij je merk en aansluit bij de doelgroep. Het plaatsen en vindbaar maken vergt ook nauwkeurigheid en expertise.

Zet je mij in als contentmanager? Dan haal je een veelzijdige, nauwkeurige en hard werkende allrounder binnen. Ik ken alle facetten van contentmanagement. Ik ben ervaren in schrijven, visuals creëren en copywriting voor socials en advertenties.

Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in de strategische en technische kant van content. Zo houd ik o.a. rekening met de doelgroep, tone of voice, conversie-optimalisatie, SEO, site-architectuur en customer journeys. Dit is belangrijk voor de vindbaarheid, gebruikerservaring en het behalen van je doelstellingen.

Zet mijn kennis in

Een goede contentmanager is een duizendpoot.

Contentmanagement is meer dan tekst in een website plaatsen.

Contentstrategie

Een contentplan vooraf is belangrijk zodat je weet hoe je je doelstellingen gaat behalen.

Contentcreatie

Op basis van zoekwoorden en strategie creeër je sterke, creatieve en effectieve content.

Optimalisatie

Als content live staat, is het belangrijk om te blijven optimaliseren.

Analyse

De cyclus eindigt met een analyse: wat werkt wel en wat werkt niet? Van daar weer verder.

Dat is dus het mooie aan het werken met Mirthe, ze is deskundig, vakbekwaam, sociaal en een duizendpoot in haar werk. Voor de volle 100% zet zij zich in.

Annemarie Pijnappel-Kok

Wil je kennismaken? Leuk!
Mail of app me, dan
regelen we een afspraak.

Ik sta altijd open voor boeiende, uitdagende nieuwe klussen.