Analyse en advies

De reis was begonnen, zonder bestemming. Al snel veranderde de snelweg in een uitdagend en hobbelig pad. Na een tijd bleek het doodlopend.

Als je de tijd, energie en middelen hebt kan het online-marketing avontuur leerzaam zijn. Maar als je eigenlijk een andere missie hebt waar je jouw eigen expertise en mensen voor wilt inzetten, is het zonde om je kostbare tijd te besteden aan zoeken en vastlopen.

Wat je nodig hebt is een helder doel en vervolgens moet je weten hoe je het doel bereikt. Je wilt vooraf weten hoe je obstakels vermijdt en wat de meest optimale route is.

Zet je mij in als online strateeg? Dan krijg je de ideale routekaart in handen. Een scherp plan met concrete adviezen en aandachtspunten. Gebasseerd op ervaringen en resultaten die in het verleden behaald zijn (of juist niet).

Vanuit een overkoepelende analytische blik start ik bij wat er is. Data, ervaringen, klantinformatie bundel ik. Van daaruit formuleer ik een verbeterde strategie met concrete acties waar je op kunt sturen.

Benut mijn expertise

Gedegen analyse en advies brengt je ver en hoog.

Wanneer je contentmarketing effectief inzet, krijg je duurzaam resultaat vanuit efficiƫnte inspanning.

Visie

Voel en leef waar je bedrijf voor staat. Weet dit over te brengen aan je klant.

Doelstellingen

Een sterke strategie begint bij effectieve doelstellingen. Focus op wat belangrijk is.

Strategie

Bereik op een effectieve en efficiƫnte manier de doelstellingen van je bedrijf.

Advies

Weet wat er nodig is en hoe je dat aanpakt om de strategie uit te voeren.

Ik heb Mirthe leren kennen als een excellente online marketing strateeg! Harde werker en kan de ingewikkelde dingen simpel maken. 

Jan-Paul Ouwerkerk

Wil je kennismaken? Leuk!
Mail of app me, dan
regelen we een afspraak.

Ik sta altijd open voor boeiende, uitdagende nieuwe klussen.