World Cup München en WK Parijs

Gisteren zei iemand nog tegen mij in Sterk: “Je wedstrijdseizoen zit er nu op”. Dat is alles behalve waar :). Ik ga namelijk dit jaar meedoen aan de World Cup in München en de Wereld Kampioenschappen in Parijs! Whoooaahhhhhh, dat vind ik echt supertof!

Tot nu toe heb ik twee keer deelgenomen aan een World Cup. De eerste keer was in Eindhoven 2011 en de tweede keer was in Vail, USA in 2012. Beide keren een erg leuke ervaring en beide keren mijn eerste boulder geflashed! Hopelijk kan ik dat trucje dit jaar herhalen :). Ik werd toen respectievelijk 33e en 26e.

[Check hier filmpje van mijn eerste boulder op de World Cup Eindhoven]

world cup eindhoven.png

Tijdens die twee World Cups had ik nog niet veel wedstrijdervaring. Ik klom gewoon maar wat. Dit jaar ben ik erg vooruit gegaan. Niet ééns zo zeer in kracht, maar meer nog in tactiek en mentale voorbereiding in wedstrijdsituaties. Tijdens trainingen met Ferdinand, leer ik zo ontzettend veel bij. Echt heel gaaf om te merken waar je allemaal in kunt verbeteren, zonder dat je alleen maar fysiek sterker en sterker hoeft te worden (al is kracht natuurlijk altijd mooi meegenomen). Daarnaast ben ik bewust met mijn voeding aan de slag gegaan, wat ook een groot effect heeft op mijn energieniveau tijdens trainingen en tijdens de wedstrijden.

Kortom: allemaal vooruitgang en dan nu internationaal. Ontzettend spannend, want het niveau van internationale veld is natuurlijk in de tussentijd ook alleen maar gestegen. De stijl van de boulders is heel anders en ik kan me totaal géén voorstelling van maken hoe ik zal gaan klimmen. Maar dat ik ervan ga genieten is één ding dat zeker is!

Het Eerste Huis

Ik ben bijzonder blij dat mijn werkgever, Het Eerste Huis, mij ondersteunt en stimuleert in mijn klim carrière. Vanuit de visie “stimuleer het potentieel en de passie van medewerkers” sponsort Het Eerste Huis mij in de kosten voor deelname en de reis ernaar toe. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Het voelt heel fijn dat mijn werkgever betrokken is bij mijn passie en mijn collega’s zijn geweldige supporters. Dankjulliewel allemaal!

Het Eerste Huis begeleidt mens en organisatie bij verandervraagstukken
Je wilt als organisatie méér dan enkel economisch winstgevend zijn. Je wilt betekenis hebben, veerkrachtig zijn, snel en adequaat reageren op de veranderende omgeving. Er echt toe doen.

Tegelijkertijd is er binnen je organisatie behoefte aan meer menselijkheid en is iedereen wel klaar met onnodige tijdrovende processen. Organisaties willen terug naar de basis, terug naar de mens.

Maar hoe pak je dat aan? Hoe creëer je succesvolle zelfsturende teams en welke rol vervullen leidinggevenden? Wat gebeurt er met control als je command loslaat? Hoe benut je het volledige potentieel van jezelf, de mensen om je heen en je organisatie?

Daarbij ondersteunt Het Eerste Huis. Met de nieuwste aanpakken in training, coaching en advies. Neem eens een kijkje op de website van Het Eerste Huis.

ABK

Ook wil ik ABK bedanken voor de topkleding waarmee zij me sponsoren. Supertoffe designs met lekkere felle kleuren. I like. En daarnaast zit het ook nog eens heerlijk. Er is goed nagedacht over de anatomie van het klimmerslichaam en de bewegingsvrijheid is helemaal goed :). Ik ben er trots op dat ik dit merk mag dragen ter promotie! Thnx! Verkrijgbaar in Sterk, I-vy en Delfts Bleau.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s